Processó del Corpus

Les Parròquies de Valls conviden totes les entitats de la ciutat a participar en la processó del Corpus que se celebrarà el proper diumenge 26 de juny.

A les 7 de la tarda es celebrarà la solemne Missa Concelebrada a l Arxipestral de Sant Joan, i acte seguit, als voltants de les 8 del vespre, sortirà la processó que recorrerà els carrers de Valls per acabar a la Parròquia del Lledó.

Els organitzadors ens demanen que confirmem la nostra assistència i , abans de fer-ho, ens cal saber si podrem tenir una representació suficient de veïns del barri. És per això que us demanem que si teniu ganes de participar en aquesta processó i us comprometeu a assistir-hi, ompliu la butlleta i la dipositeu a la bústia de l’Associació que trobareu a la Plaça President Companys abans de dimarts 14 de juny.

Podeu descarregar la butlleta de la Circular 2011-4