Avui la Festa de la Bicicleta ha arribat al Fornàs

Aquest matí el nostre barri  ha rebut  la visita d’un miler de ciclistes, dins de la ja tradicional Festa de la Bicicleta.

Aquesta festa es celebra a Valls des de fa uns quants anys i s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i que es celebra a Catalunya des del 22 al 29 de setembre sota el lema: ‘Estalvia combustible, regala aire net‘.

La festa de la Bicicleta ha estat organitzada pel Patronat d’Esports conjuntament amb l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls i el Consell esportiu de l‘Alt Camp.

El recorregut d’aquesta festa  ha estat el tradicional i ha passat per Valls de punta a punta. La sortida ha estat al Pati, el reagrupament dels ciclistes a l’Hotel Class i l’arribada, un altre cop al Pati. A la plana del Patronat podeu consultar el recorregut fet.