Aquest dissabte recollida de la Flama del Canigó

Aquest dissabte 23 de juny us esperem a tots i totes a les 18.15h. a la Plaça President Companys per participar en la recollida de la Flama del Canigó a la Plaça del Blat.

Després, en tornar al barri, encendrem la nostra foguera de Sant Joan!

Us recordem també que la festa major del barri serà els dies 26, 27, 28 i 29 de juliol i que properament us farem arribar el programa de la Festa.

Si coneixeu algú que encara no sigui soci podeu donar-li la butlleta que adjuntem a la Circular per a què l’ompli i ens la faci arribar dipositant-la a la bústia que hi ha a la cartellera instal·lada a la Plaça President Companys.

Podeu descarregar la circular: 2012-2

Recordeu que podeu contactar amb la Junta a través de:
adreça electrònica:  avelfornas@gmail.com
facebook: http://www.facebook.com/avelfornas
twitter: @avelfornas
o a través d’aquest bloc.

Programa Dissabte tarda:

A les 19:00: Recollida de la flama del Canigó. Amb la participació dels personatges del ball de diables Llucifer i la Diablessa, els Nans, els Gegants, la Mulassa, la Mulassa petita, la colla gegantera el Calçot, els nous gegants de la UAF, i els representants de les entitats i dels barris de Valls que fan les fogueres.
Itinerari: plaça del Blat, carrer de la Cort i El Pati.

A les 19:30h: Entrada a la ciutat de la flama del Canigó. Des de l’esplanada al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, pel passeig president Tarradellas, carrer Avenir, carretera de Montblanc, Font de la Manxa, Jaume Huguet i El Pati.
Tot seguit, al Pati, els corredors lliuren la flama a la diablessa, la tradicional encenedora dels diables vallencs, qui la traspassa a Llucifer.
A continuació, des del Pati, pel carrer de la Cort, i fins a la plaça del Blat, trasllat de la flama del Canigó. Amb la participació dels personatges del ball de diables Llucifer i la Diablessa, els Nans, els Gegants, la Mulassa, la Mulassa petita, la colla gegantera el Calçot, els nous gegants de la UAF i els representants dels barris i entitats de Valls que fan fogueres.

A les 20:00h: Encesa de la graella de Valls amb la flama del Canigó per donar pas a la lectura de la proclama de la diada, que realitzarà el vallenc Ramon Canela.
Seguidament, repartiment del foc als representants de les entitats i barris perquè traslladin la flama a les seves fogueres de la Nit de Sant Joan.

Més informació al Programa de la Festa Major Joan 2012