Actuacions contra els escarabats al barri

Tal i com es va parlar a l’ assemblea de veïns, la junta de l’associació, ens vam reunir amb la regidora i la tècnica de medi ambient, per exposar-los la situació de les plagues al barri, doncs entenem que la situació no millora prou per a l’erradicació total de la plaga d’ escarabats.
Ens van dir que estan duent a terme el protocol, tal i com està dissenyat amb l’empresa de control, i els vam apuntar que caldria fer també deteccións i fumigacions nocturnes per tal de poder-nos adonar de l’abast real de la plaga.
Com vam parlar amb els veïns , els vam traslladar la proposta de buscar una sol·lució més definitiva, encara que ens suposi  a tots certa incomoditat, a lo que es van comprometre a parlar amb l’empresa i estudiar quina forma seria la més adequada i quins els productes més adients per dur-la a terme, així com les implicacións per al veïnat. Estem a l’espera d’aquesta resposta, per tal de comunicar-ho als veïns/es, i així poder decidir tots junts.
Si hi ha gent que detecta presència d’escarabats o qualsevol altra plaga, ens podeu enviar la foto al correu de l’associació, acompanyada del carrer i número, per tal de detectar la zona.