Actuació de l’Associació a l’Ajuntament de Valls

Aquest matí , des de l’Associació de veïns, hem tramitat a les oficines d’urbanisme de l’Ajuntament de Valls, 66 instàncies d’al•legacions de veïns i veïnes socis i no socis, que ens les han dipositat a la bústia de la plaça President Companys, finalitzant així el procés d’informació a tots els veïns del barri, i facilitant que tot aquell a qui no li era possible arribar-se a les oficines municipals, hagi pogut exercir el seu dret a al•legar.

En conversa amb la regidora, i gràcies al procés d’al•legació individual que s’ha dut a terme, tots els veïns i veïnes rebran notificació de la resolució de les seves al•legacions, cosa que segons la regidora no serà ràpid, doncs hi ha hagut un gran nombre d’elles.

Pel que fa a l’Associació de Veïns, com a tal, ha efectuat també al•legació amb representació del seu president , motiu pel qual també rebrà resposta de l’Ajuntament, seguint així el procés de vetllar pel respecte dels drets dels veïns/es del barri.

Us anirem informant oportunament.