Posicionament de l’hotel Class en relació a la instal·lació de l’antena de telefonia

Benvolguts veïns i veïnes,  com a resultat d’una trobada feta al carrer Arquitecte  Vives, entre  membres de la junta de l’AAVV i   una quarantena de veïns preocupats pel tema de la instal·lació de l’antena de telefonia, vam prendre el compromís, com a junta, de reunir-nos amb la direcció de l’Hotel Class, per tal d’exposar-los el malestar del veïnat, i esbrinar la posició i l’interès de l’ hotel en la seva instal·lació.

En la reunió mantinguda amb la direcció de l’Hotel el dia 18/07/2012, vam arribar a l’acord que l’hotel ens faria arribar un escrit amb el seu posicionament per tal que tots el pugueu conèixer directament.

Podeu accedir des d’aquí a  la  Carta del Hotel Class a l’AAVV El Fornas sobre el tema de l’antena.

Junta de l’AAVV el Fornàs