Cagatió 2012

DSC08041Aquest mes de desembre celebrarem, amb motiu de les Festes de Nadal, el cagatió i la visita dels patges reials. Ambdós actes els celebrarem el proper diumenge 23 de desembre a les 12:00 del migdia. Tots els socis interessats en què els seus fills i filles, néts i nétes facin cagar el tió cal que dipositin la butlleta d’inscripció adjunta amb el nom, cognoms i edat dels nens o nenes que hi participin a la bústia de l’Associació que es troba a la cartellera de la Plaça President Companys. Cal dipositar la butlleta abans del dia 17 de desembre.

També podeu fer fer la inscripció, com l’any passat,  per internet a través d’aquest formulari d’inscripció.

Tots dos actes seran gratuïts per als socis de l’Associació de Veïns.

Recordeu, per altra banda, que la Regidoria de Benestar Social de  l’Ajuntament de Valls, en col·laboració amb Càritas i Creu Roja,  organitza una CAMPANYA SOLIDÀRIA de recollida d’aliments per ajudar les persones i les famílies més necessitades de la ciutat. La campanya tindrà lloc entre el 10 i el 19 de desembre, i hi haurà  diversos punts de recollida. En trobareu més informació properament a la web i a la cartellera.

Per a qualsevol consulta podeu dirigir-vos al compte de correu de l’Associació, avelfornas@gmail.com , formulari de contacte d’aquesta web, Facebook o Twitter de l’Associació.

Podeu descarregar-vos la circular 2012-3.