Convocatòria Assemblea Ordinària Anual

Benvolguts veïns i veïnes,

Ara fa 6 anys vam entrar la majoria de membres de l’actual Junta i comissió de festes i alguns ja en fa 9 que hi som. Entenem que és moment de renovar-los de forma massiva, per tal que nova gent i noves idees emprenguin el rumb.
Hi ha nous reptes que cal encarar, la ja més propera construcció de la pista esportiva (veure compromís electoral de CiU), la ubicació de l’antena de telefonia, el nou sistema de lluita contra els escarabats, nous espais de joc per als nostres infants i moltes altres coses que poden sorgir.

L’actual junta i comissió de festes ja ha fet un llarg recorregut i no farà la Festa Major aquest any. Han estat 6 festes molt reeixides i participades per tothom, per això us proposem com a veïns que no la deixeu perdre. Ajunteu-vos i presenteu candidatura per entomar l’Associació i la comissió de festes, sempre amb la seguretat que rebreu el màxim suport per part nostra, us orientarem en tot el que calgui per tal que tingueu una fàcil arrencada. Parleu amb el veïnat, els amics, i formeu un grup, sabent que allò que fareu ho fareu sempre pensant en els altres, donant-los l’oportunitat de fer barri i de sentir-se partíceps d’una comunitat, la del Fornàs. Viure el dia a dia, ens dóna uns valors que avui la nostra societat necessita més que mai, i que van més lluny dels que podem donar dins la família i l’escola. Que els vostres fills/es, néts/nétes, veïns /es, us vegin estirar del carro de l’Associació, farà que tinguin més presents els valors de la participació, la companyonia, la implicació en projectes altruistes, la lluita per la igualtat, la solidaritat i, en definitiva, el treball pels altres.

Per tot això, i d’acord amb el que estableix el reglament dels estatuts de l’Associació de Veïns del Fornàs, tots els socis sou convocats a l’Assemblea Ordinària Anual que aquesta Associació durà a terme el proper 10 d’abril a la sala de reunions de Casa Caritat, a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona convocatòria.

Podeu descarregar la circular aquí: 2013-1

Us recordem que per a qualsevol cosa, estem a la vostra disposició al correu electrònic de l’associació:  avelfornas@gmail.com, a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina o a través del nostre facebook.

Us hi esperem a tots i a totes el proper 10 d’abril.