Resum assemblea passat dimecres 10 d’abril

P1010462Després d’una convocatòria a l’assemblea de veïns del barri del Fornàs, en que es pretenia finalitzar la gestió de l’actual junta i renovació massiva de la mateixa, apel·lant als nous reptes del barri, així com a donar un nou rumb per part de noves maneres de fer i noves iniciatives en la gestió, aquesta s’ha desenvolupat sense l’esperada resposta d’assistència, ni de renovació manifesta.

Després d’aprovar-se l’acta anterior i l’estat de comptes, s’han tractat els temes pendents amb l’Ajuntament, constatant que gairebé cap d’ells s’ha desencallat i en concret en el cas de la instal·lació de l’antena de telefonia, s’ha informat que a hores d’ara, Ajuntament i empresa estan en converses per trobar una sol·lució que encara no s’ha pres, i en el cas del control de plagues, restem encara a l’espera que l’Ajuntament trobi una sol·lució per a perforar les tapes del clavegueram, que permetria una fumigació més intensiva i eficaç en la part pública del clavegueram, sol·lució apuntada per l’empresa de control ara fa gairebé un any.

Després de constatar que la renovació de la junta només ha comptat amb la incorporació de dues persones, l’assemblea ha acordat de no fer la festa major, sempre deixant la porta oberta a que amb posterioritat a l’assemblea, en els propers dies, pugui sorgir un grup de gent, que vulguin entrar a la junta i assumir-ne també la festa.

Els futurs projectes com la zona esportiva de lliure accés del programa electoral de CiU, els nous jocs infantils per la mainada, així com continuar reivindicant les velles demandes de barri sota una diferent òptica no han estat suficients per animar als veïns a aquesta renovació.

És per tot això, que la junta continuarà treballant en les tasques de gestió del barri per a canalitzar les peticions veinals i  resoldre els conflictes més propers, contactant amb les diferents regidories de l’Ajuntament, així com aquelles actuacions de millora del barri que autònomament pugui emprendre.

Per poder dur a terme aquestes actuacions s’ha acordat mantenir la quota dels associats.

Han estat 6 anys de festa Major al barri, que han comptat amb una gran participació en els respectius actes i amb una molt bona acceptació pel veïnat, que en tot moment ha manifestat la seva satisfacció. Orgullosos com a junta d’haver aconseguit aquesta fita marcada l’any 2007, s’ha agraït a tots els membres de la junta la seva dedicació i entrega pel barri, així com a totes aquelles persones que  han donat un cop de mà al llarg d’aquests anys, en els moments més intensos de la festa, ajudant a muntar, posant cadires, fent de jurats, netejant i en definitiva donant suport a la gent que anava al davant.

Notícia al Vallenc

scan0001