Rnovació de la junta i programa de festa major d’estiu per a finals de Juliol

Junta 2007-2013

Membres de la Junta de l’any 2007 al 2013.

Després d’uns dies d’incertesa, el passat dijous 9 de maig es va formalitzar la renovació massiva de la Junta de l’associació de veïns del Fornàs, i en conseqüència la continuïtat de la Festa Major del Barri els dies 25,26,27 i 28 de juliol.

Amb l’alegria de veure que un grup de veïns i veïnes han pres la iniciativa de continuar i no deixar perdre l’esperada trobada estiuenca del veïnat, és hora de fer balanç de la feina feta al llarg d’aquests 6 anys, en què l’actual junta sortint, ens varem embarcar en l’engrescadora aventura de barri, amb dos objectius prioritaris, revifar la Festa Major, per enfortir el sentiment de pertinença al barri, i millorar les infraestructures i les instal·lacions així com la seva gestió.

La festa Major va  tenir una exitosa  arrencada l’Agost del 2007, amb un gran èxit de participació que s’ha anat incrementant en les diferents edicions , malgrat la pluja de la crisi econòmica que ens ha debilitat com a ciutadans i com a famílies, però que ens ha enfortit com a veïns.

Any rere any han passat  6  Festes Majors en les que ens ha unit el gaudi de la festa i les ganes de compartir i viure el veïnatge. Somriure junts en moments de tanta duresa, ens ha ajudat a coneixe’ns millor i valorar-nos més els uns als altres.

És per tot això que volem expressar l’agraïment al veïnat pel seu suport i participació, veure la il·lusió de la mainada i la joia de la gent, no té preu ni pels que ho organitzen ni pels  que simplement gaudeixen del moment.

També havíem dipositat moltes esperances en la millora del barri, donant solució a les mancances que arrossega. Si bé és cert que en aquests anys s’han produït millores i aquest s’ha omplert d’activitat, és també  cert que aquelles velles qüestions pendents , no s’han acabat de resoldre, no es van fer en moments de bonança i ha estat impossible impulsar-les en temps de crisi.

Malgrat tot hem aconseguit les fites que ens varem  marcar a nivell veïnal, sempre des de l’honestedat, l’altruisme i el voluntarisme, com els veïns ho han fet des de la comprensió, la participació i tots plegats des de la il·lusió de fer barri junts.

És doncs moment de passar el relleu a gent nova, amb noves iniciatives i maneres de fer,que de ben segur donaran un nou rumb per encarar els nous i vells reptes. Una gent als que animem a treballar pel barri , fomentant  els valors que avui la nostra societat necessita, participació, companyonia, altruisme, igualtat, solidaritat i en definitiva , treballar pels altres.

Llorenç Gimeno
President sortint de l’AAVV del Fornàs