Salutació nova Junta de l’Associació de Veïns el Fornàs

Barri el Fornàs

Toquen temps de canvi, de renovar forces, de noves il·lusions, nous projectes, nous reptes, però també de connexió amb els nostres orígens com a barri i històriques reivindicacions. Toca agafar el relleu al capdavant de l’Associació de Veïns, de fer coses pel nostre barri. Com bé es diu, “si ningú no va al davant, no es fan coses, i si no es fan coses, tot sembla trist”. Nosaltres no volem que el nostre barri sigui trist, ans el contrari! Hi volem veure la gent, poder saludar-nos, explicar vivències, ser un lloc de trobada, on la canalla faci les seves colles i s’ho passi bé, els joves i no tant joves puguin practicar esport, la gent gran es trobi a gust i acompanyada…Un barri viu.

Marcats per aquestes inquietuds, hem format un grupet per tirar endavant aquest projecte de barri, on encara hi ha cabuda per a qui s’hi vulgui apuntar.

La nova Junta queda constituïda per:
– President: Josep Maria Solanes
– Secretari: Òscar Roset
– Tresorer: Daniel Bel
– Vocals: Maite Garcia, Núria Puig i Mariona Queralt

Els nostres objectius:
– Millorar l’entorn comú del barri
– Fer la Festa Major

Fetes les presentacions, primer que tot, volem donar les gràcies a la Junta sortint que ens ha proporcionat tot el seu suport i ajuda en aquest traspàs. No és poca la feina feta i la cartera de temes pendents que agafem amb il·lusió i ganes de poder acabar.

En segon lloc, confirmar la realització de la Festa Major del barri. És un dels nostres objectius i una de les manera de donar vida al barri més enllà de les cases i pisos; de trobar-nos tots plegats com a veïns, com a persones, perquè nosaltres fem el Fornàs.

Però no tot s’acaba amb la Festa Major. Hi haurà més activitats durant l’any en que us hi volem veure, hi participeu, us ho passeu bé… proposeu què us agradaria fer o veure!

En un dels barris més grans de Valls, si no és el més gran, és difícil poder arribar a tothom i tenir un tracte proper, com podria ser en altres indrets. Una de les mancances que hem detectat és la comunicació, la manera que tenim d’informar i assabentar-nos del què passa o hi fem.

La Junta anterior va obrir camí amb les noves tecnologies, i nosaltres les volem potenciar més com a mitjà de comunicació, per la seva rapidesa i comunicació bidireccional. Però de res serveix el nostre esforç si no ens ajudeu a difondre-les entres els veïns i a participar-hi.

Per facilitar l’accés, ho hem agrupat tot sota una única marca: AVELFORNAS, d’Associació de Veïns el Fornàs (hem tret la doble V per no generar dubtes), així teniu:

– Blog: avelfornas.wordpress.com

– Facebook: www.facebook.com/avelfornas

– Twitter: @avelfornas

– Correu electrònic: avelfornas@gmail.com

També trobareu informació a la nostra cartellera ubicada a la plaça President Companys, les circulars, articles a la premsa i com no, com a veïns que som, en persona pel barri.

És la nostra obligació informar, però a canvi demanem que participeu, ens busqueu i us informeu de les activitats i notícies del barri.

Finalment, una crida a la col·laboració. Dur a terme l’Associació és una tasca d’equip, de tots nosaltres. Dels que formem la Junta, però també de tots vosaltres. Per fer la Festa Major necessitem mans, prou es sap, si vols donar un cop de mà posat en contacte amb nosaltres.

Dir-vos que em teniu a la vostra disposició per allò que vulgueu suggerir o aportar, en el benentès que aquest nou camí cal fer-lo entre tots.

Ben cordialment,

Josep Maria Solanes
President entrant de l’AVV el Fornàs