Pregó i Cinema a la Fresca

Pregoners Festa Major 2014

El passat dijous dia 24 de juliol, mentre la gent s’estava esperant per veure la pel·lícula escollida pel Cinema a la fresca que dóna el tret de sortida, juntament amb el pregó a la Festa Major del barri, van arribar al Passeig President Tarradellas uns nois que anaven carregats de cables, ratolins i de teclats d’ordinador.

Es van presentar com en Mike i el seu ajudant John, els informàtics que havien creat la nova web del Fornàs i que venien per inaugurar-la. Van començar a parlar de com havia quedat la web, que si patatim que si patatam i quan van prémer el botó per posar-la en marxa: Quin desastre, nois! Aquella Web petava pertot arreu, no s’aguantava per enlloc. Que si missatges erronis, que si pantalles blaves, aquells galifardeus no en tenien ni idea d’informàtica.  I ara que! vam pensar. Vam tenir una idea, tant de xerrar, tant de xerrar, per una cosa si servirien.

Pregoner informàtic

Mike

Pregoner ajudant informàtic

John

Podrien fer el pregó de la Festa Major, ja que d’això si que en sabien. Així que els hi vam proposar, i no els hi va semblar pas malament. Això si, el van imprimir amb la seva impressora especial. Quina mena d’informàtics eren aquells!! Sort que no han fet la nostra web. Doncs bé, després de donar-hi moltes voltes, al final van llegir el pregó que inaugurava la Festa Major del Barri, i van donar pas al Cinema a la Fresca que aquest any ens portava: Gru 2, el meu dolent preferit, tot  gaudint d’una agradable nit veient la pel·lícula i menjant crispetes.

Públic assistent al cinema a la fresca
Públic assistent al cinema a la fresca