Remodelació de la Web 2014

Web 2014Aquest any no parem, després de l’adquisició de dos mòduls per actuar com a magatzem i local provisional, estrenem nou espai virtual de l’Associació: www.avelfornas.org. Avui dia és un fet que si no estàs a Internet no existeixes, pel que hem decidit donar el pas final a agrupar tota aquesta presència sota una única denominació, a fi que sigui més fàcil trobar-nos, poder compartir la informació i serveixi d’arxiu històric.

L’any 2011 va començar la nostra presència a Internet amb l’inici de la web associacioveinselfornas.wordpress.com que ens ha servit com a mitjà de comunicació dinàmic i àgil. Però el fet d’utilitzar serveis gratuïts a Internet tenen una doble vessant, per una banda la mateixa gratuïtat al poder provar coses noves sense cost. Però per altra banda, el fet d’anar a remolc d’un servei gratuït, on l’empresa no té cap obligació amb l’usuari i pot modificar o tancar el servei a la seva voluntat segons especifiquen les seves condicions d’ús (ens hem trobat amb l’eliminació d’algunes dades per temes de capacitat i ús en el temps), fa que ens hàgim plantejat poder ser més autònoms per personalitzar l’entorn a les necessitats i poder centralitzar tota la informació històrica de l’Associació.

Agraïm la col·laboració desinteressada de l’empresa La Incubadora que ha realitzat el disseny de l’entorn i la programació perquè tot funcioni correctament.

Amb quina finalitat?

Aquesta plataforma, a més de donar a conèixer el barri i l’Associació com a tal, ens permetrà compartir d’una manera més general i centralitzada la història del barri, la nostra història. Així com informacions i notícies referents a les activitats que s’hi celebren. Les properes entrades, a banda de la Festa Major d’enguany, seran de notícies ja passades, si heu llegit bé. Per què? Doncs per mantenir un referent històric, volem recuperar i fer públic, en aquest espai, l’arxiu fotogràfic de l’Associació referent a les activitat passades. Trobem que és una bona manera de recordar i reconèixer la feina feta al llarg de tots aquests anys.

 

Una web oberta

Com podeu observar el projecte és ambiciós i ens cal l’ajuda de tothom. Hi ha informació escampada al llarg dels anys, curiositats particulars, fotografies, etc… que poden ser d’interès de tots. Nosaltres arribem fins on arribem, però el temps és una gran distància, per això fem una crida que si teniu aquesta mena d’informació ens ajudeu a compartir-la. La web no és només de l’Associació, la web és de tots els que vivim al nostre barri, el Fornàs.

Per acabar us animem a participar, a donar la vostra opinió, a ser més participatius. Ja no costa tant com abans fer-ho i tampoc demanem tant! (però que també ens aniria bé que us apuntéssiu com a col·laborador en els diferents actes). Des del sofà de casa podeu escriure els vostres comentaris o enviar-nos els vostres suggeriments. Alguns ja ens feu arribar aquest tipus d’informació, però el barri és molt gran i  ENTRE TOTS PODEM FER MOLT PEL LLOC ON VIVIM!