Bicicletada i Festa de l’Escuma

El dissabte acostuma a ser el dia més ple d’activitats de la festa major. Tot i anar-nos a dormir tard per la gresca del dia anterior, el dissabte 26 de juliol a les 10 del matí es va obrir l’exposició del concurs de dibuix, pels més matiners. A les 12 h. es donava el tret de sortida de la bicicletada del barri, que com sempre va tenir molt bona acollida amb una seixantena de participants entre petits i grans.

Sortida Bicicletada
Arribada Bicicletada

El punt de sortida i d’arribada va ser el CEM de Valls. El recorregut, com cada any, va consistir en una volta que passava per quasi tots els carrers del barri. A l’arribar al final de la passejada, es va repartir a tots els participants aigua i polos-flashs per fer passar una mica la set i sobretot la calor.

Mentre la gent es recuperava de l’esforç, es va preparar tot el necessari per la festa de l’escuma al costat del Parc Infantil, a la Plaça President Companys. La música es va posar en marxa i el canó que ja estava a punt, va començar a treure escuma i més escuma fins a cobrir una bona part del terra. Fins i tot alguns van quedar colgats fins al coll.

Festa escuma
Festa escuma 2

La mainada i no tant mainada s’ho va passar d’allò més bé. Tot va anar acompanyat d’una guerra d’aigua, on els participants carregaven de municions en una piscina plegable plena d’aigua. La festa va continuar fins que l’escuma es va acabar i es va fer l’hora de dinar.

Bicicletada
Festa escuma 3