Concurs de Dibuix i Sardinada

Concurs de dibuix

El divendres dia 25 de juliol es va despertar plovent i això ens va desanimar una mica. Per sort la meteorologia es va arreglar i vam poder gaudir de la festa major amb tota normalitat. Per la tarda, aproximadament a 2/4 de 7 començava el Concurs de Dibuix, un dels actes imprescindibles de la festa, amb la col·laboració de FREDI, que va oferir el material i les làmines pel concurs. La mainada va anar arribant a poc a poc i va anar prenent possessió de les taules que estaven muntades per dibuixar.

El tema escollit, “Les activitats de la Festa Major”, va despertar la imaginació dels infants i es va aconseguir una gran diversitat de dibuixos dels nostres petits artistes: Des del cinema que s’havia fet el dijous, a la festa de l’escuma, o al ball o als tallers de skate o fins i tot obres dedicades al concurs de dibuix. En total uns 100 participants, aproximadament, que van poder expressar les seves emocions sobre la festa major.

Concurs de dibuix 2
Sardines coent-se

A l’acabar el concurs de dibuix, cap allà a les 20h., vam començar a preparar les taules per la sardinada, tot comptant amb l’ajuda molt agraïda d’uns quants col·laboradors que es van oferir a ajudar-nos.  Blau Mar, de Tarragona va ser l’encarregada de preparar-nos les sardines.

Cap allà a 2/4 de 10 van començar a arribar la gent i mentre esperaven per asseure’s a taula, van poder veure com es feien les sardines. Més de 200 persones entre els que menjaven sardines i els que no, que vam compartir un sopar de germanor molt agradable, on a més a més del que posàvem l’Associació, tothom va poder portar el que va voler de casa seva per a completar el sopar i fer-lo més festiu.

Sardinada
Ball de divendres

A les 12 de la nit, tot estava a punt perquè comencés el Ball Jove, amb el DJ DML Sound. Música actual i marxosa per fer baixar el sopar i acabar la nit ballant.