Tornada a l’escola

L’estiu s’acaba i de mica en mica tot va tornant a la normalitat. Per alguns les vacances ja queden lluny i altres potser n’acaben de tornar. Els que gaudeixen més l’estiu són la nostra quitxalla amb gairebé 3 mesos de vacances. Però tot el bo s’acaba i ara és hora de tornar a la vida quotidiana. Alguns ja en tenen ganes i es miren una vegada i un altre els llibres del nou curs, d’altres encara romancegen pels matins, aprofitant els últims dies, però ja tots saben que aviat es retrobaran amb els companys de classe i amics, els despertadors sonaran més aviat per arribar a temps a l’escola, tornaran les activitats extraescolars, els deures i els exàmens, tornaran els estira i arronsa per anar una miqueta més tard a dormir, rutines que a l’estiu es perden, que els grans trobem a faltar i els petits necessiten. Tot està a punt perquè dilluns comenci un nou curs escolar. Que tingueu tots una bona tornada a l’Escola!

Tornada a l'escola