Tallers Skate i Ball Nit

Continuant amb el nostre recorregut per la Festa Major d’enguany arribem al dissabte a la tarda, amb una activitat nova a la Festa Major. Aprofitant l’Skate Park que tenim situat al nostre barri, l’Associació Juvenil Big Fam, que es dedica a promoure els esports urbans a la ciutat, es va oferir per fer tallers d’aprenentatge (skate, scooter, patins, etc.) per a totes les edats.

Tallers 2
Tallers 3

L’idea va tenir una bona acceptació, i va comptar amb un bon grup de nens i nenes, nois i noies que volien aprendre o millorar la seva tècnica en alguna d’aquestes modalitats. Al cap d’una bona estona de fer els tallers, es va repartir berenar per a tots els participants, croissants farcits de xocolata i un suc per a poder agafar forces i gaudir una mica més de la pista d’skate.

A l’acabar els tallers d’esports urbans, tothom se’n va anar cap a casa a sopar, tot esperant un dels actes principals de la festa major, el Ball de dissabte a la nit. Allà cap a les 12 de la nit va començar a arribar la gent. Al cap d’una estona de començar el ball, quan ja hi havia bastantes taules plenes, es va procedir a repartir la coca i el cava per tots aquells que havien reservat taula

Ball de Dissabte
Orquestra Melodia

Aquest any, vam poder gaudir amb l’Orquestra Melodia, que ens va fer passar una estona molt agradable. Durant la mitja part del ball es va procedir a sortejar els obsequis que ens havien fet arribar diferents establiments de Valls, com: Gatha, Tot Joc, Fotografia Millàs, Vails de Vi, o Floristeria Nino. Després la festa va continuar fins ben entrada la nit.