Parc Infantil i Piscina

Parc infantil

Finalment amb una mica de retard arribem a l’últim dia de la Festa Major 2014, el diumenge 27 de juliol, un dia més aviat familiar. Tradicionalment el diumenge al matí acostuma a ser molt tranquil i està dedicat a la mainada, amb el parc infantil gratuït durant unes hores.

Aquest any a més a més, va coincidir amb la inauguració oficial de la nova Piscina Municipal d’estiu, situada al CEM El Fornàs, amb la possibilitat d’accedir gratuïtament a la piscina durant unes hores, tant al matí com per la tarda amb inflables i música.

Inauguració Piscina
Inflables

Així, doncs, el matí del diumenge va quedar ben ple i degut a la gran afluència de gent a la piscina es va decidir cancel·lar l’exhibició d’esports urbans que teníem prevista a la Pista de Skate a càrrec de l’Associació Juvenil Big Fam.