Zumba, Berenar i Teatre

Zumba

Continuant el nostre recorregut per la Festa Major 2014, arribem als últims actes de la mateixa. La tarda de diumenge 27 de juliol, començava ben animada. Una Masterclass de Zumba dirigida per Zin Rubén on tots, grans i petits, vam poder ballar i fer exercici al ritme de la música. Va ser un acte nou dins de la festa major del barri, però que va tenir una molt bona acollida i els que hi van participar van poder gaudir d’allò més bé.

A l’acabar la MasterClass de Zumba es van repartir polos-flashs per tots els participants, per tal de refrescar-se una mica. A continuació i mentre es muntava l’escenari, es va repartir com és tradició el diumenge de la festa major,  coca i xocolata per a tothom, berenar molt ben acceptat per petits i grans.

Coca i Xocolata
Conte Anglès

Mentre berenava, la quitxalla va poder gaudir d’un acte que no teníem previst dins del programa de festes, ja que se’ns va proposar quan ja el teníem tancat. La nova acadèmia Kids and Us, situada a la zona del Vilar, va realitzar un conte escenificat en anglès “Storytime: Cowboys and Indians”, per als més petits de casa.