Caga Tió 2014

Escenari Cagatió

El passat 21 de desembre el nostre barri va celebrar el tradicional Caga Tió. Durant el matí es va anar preparant l’escenari que seria el protagonista d’aquest esdeveniment. A mesura que s’acostava l’hora el lloc es va anar omplint de quitxalla, acompanyada de la seva família.

L’emoció dels nens i nenes començava a envoltar l’ambient. A les 12 del migdia van arribar procedents de l’Orient els Patges Reials per recollir les cartes de tots els nens i nenes que els van anar a rebre amb molta il·lusió.

Cagatió
Patges i Nens

Al voltant de 120 nens i nenes van anar pujant en grups a dalt de l’escenari, a mesura que éren cridats, per entregar la Carta als Patges i saludar-los. Aquests van rebre les cartes amb molt d’entusiasme i van repartir caramels entre tota la quitxalla que va participar.

A continuació cada grup de nens i nenes van agafar els seus bastons i després de cantar i donar cops al tió, aquest els hi va cagar una bossa de llaminadures amb la que la mainada va quedar molt contenta.

Cagatió 2
Patges Reials

Quan tots els nens i nenes ja havien fet cagar el tió, es va donar la possibilitat de fer-se fotos amb els Patges Reials i després els vam acomiadar desitjant-los que tinguessin un bon viatge de retorn per poder entregar les cartes de tots els nens a Ses Majestats.