Festa Major Fornàs 2015

Bon dia veïns del Fornàs! Ara sí que tenim la Festa Major a tocar. El proper dijous 23 de juliol comencen 4 dies de gresca i xerinola. Aquí podeu trobar el programa que tenim preparat per a tothom: petits, joves i grans. Esperem que gaudiu de tots els actes, des del cinema de dijous fins a la traca final de diumenge al vespre.

Hi podreu trobar actes de sempre com la bicicletada, el ball amb coca i cava o el concurs de dibuix. Altres que vam iniciar l’any passat com la Master Class de Zumba o els Tallers d’Esports Urbans. Novetats com el concert jove amb el grup valencià AUXILI, i els grups vallencs FOOL BRAINS i KASO ZERRADO, o el Vermut Musical del diumenge després de la Festa de l’Escuma perquè els grans també s’ho han de passar bé.

Que tingueu tots una Bona Festa Major!

Cartell Fesa Major