Inici Obres Escenari Permanent

Obres Escenari 1

Des de l’Associació de Veïns El Fornàs es va proposar a l’Ajuntament la possibilitat de construir un escenari permanent al Passeig President Tarradellas, a la mateixa zona on cada any se’n instal·la un per la festa major, per tal de poder realitzar més activitats al llarg de l’any i a causa del cost que suposa llogar-lo cada vegada que es vol fer alguna activitat.

Després d’estudiar-ho l’Ajuntament va acceptar la seva execució, sempre i quan es repartissin les despeses de construcció. Mentre que l’Ajuntament assumiria la mà d’obra, des de l’Associació s’havia d’assumir la despesa del material utilitzat en la seva construcció.

Al ser una despesa extra considerable, uns 2000 € aproximadament, es va sotmetre a votació entre els socis assistents a l’Assemblea General celebrada el passat 15 de març. La proposta va ser ben rebuda i es va aprovar per unanimitat, ja que aquesta despesa pot quedar amortitzada en només dos anys. El cost anual de lloguer d’escenaris de l’associació acostuma a ser d’uns 1500€, entre la Festa Major i el Cagatió, tot i que aquest any vam decidir no llogar-lo pel cagatió, per tal d’estalviar una mica.

Després d’aprovar-se la construcció, es va comunicar la decisió a l’ajuntament i es va quedar que les obres s’iniciarien el mes de maig. Doncs bé, des d’aquesta setmana les obres ja estan en marxa i podrem gaudir d’un escenari permanent, per tal de poder propiciar la celebració d’altres activitats al barri que no suposin una despesa gran extra, a més a més de la festa major i el cagatió. Esperem que tots els veïns en podem gaudir.

Obres Escenari 2