Festa Major 2017

Ens trobem a l’equador de la Festa Major 2017. Dijous començàvem amb el Pregó que va anar a càrrec de David Prats, periodista del programa “3 Rondes” de Catalunya Ràdio i veí del barri, i a continuació es va projectar la pel·lícula d’animació Canta.

Ahir divendres, a les 18:30, es va dur a terme el tradicional Concurs de Dibuix amb la participació de la mainada i després a la nit el Sopar de Germanor que va comptar amb més de 200 persones.

Agraïr la presència de l’Alcalde de Valls Albert Batet amb la seva esposa i dels regidors Dolors Farré, Marc Ayala i Jordi Cartanyà amb la seva esposa, que ens van acompanyar en el sopar d’ahir.

Aquest matí, a les 10:00 h. a la Sala Jaume Huguet de l’Hotel Class, s’ha obert al públic l’Exposició de Dibuixos del Concurs realitzat ahir. Podreu gaudir d’aquesta exposició fins demà a la tarda.

Des de les 10:00 h. fins a les 14:00 h. la mainada ha pogut gaudir gratuïtament del Parc Infantil instal·lat davant de l’explanada de la piscina.

La programació d’aquesta tarda ha sofert un lleuger canvi. Per motius aliens a la nostra associació, l’actuació del Combo de l’Escola de Música Robert Gerhard prevista aquesta tarda a les 18:30 h s’ha cancel·lat. Esperem poder comptar en una altra ocasió amb la col·laboració de l’Escola de Musica.

A partir de les 19:00 la Companyia 3/4 de 15 ens oferirà una representació de titelles adreçada a la quitxalla.

A les 00:00 podrem gaudir del Grup Loren que ens amenitzarà el tradicional Ball de Nit.

Demà diumenge, a les 11:00 del matí tindrà lloc la Passejada pel barri en Bicicleta. Us esperem a tots, petits i grans. No us oblideu de portar el casc.

En acabar, a la Plaça President Companys, per refrescar-se una mica,  la mainada gaudirà d’una Guerra d’Aigua i de la Festa de l’Escuma.

A les 13:00 serà el torn pels adults que podran prendre un vermut ben fresquet, amenitzat per una mica de música. No patiu la quitxalla també tindrà el seu pica-pica.

Diumenge a la tarda, de 18:00 a 21:00 aproximadament, Trenet per a tota la mainada, que es passejarà pel barri.

A les 18:30 Berenar amb coca i xocolata. Tot i que n’hi ha per tothom, no oblideu que els nens són els protagonistes.

A continuació Lliurament de Premis del Concurs de Dibuix 2017 i coneixerem el guanyador de la Portada del Programa de Festes del proper any.

A les 20:00 Master Class de Zumba Fitness amb Miryam, Natàlia i Jordi.

A les 21.30 Gran Traca FI DE FESTA.

Us esperem a tots els actes que hem preparat per tots vosaltres.